Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
1 éves horoszkóp a Skorpióknak
  2023-10-24 05:44:02, kedd
 
  Boldog születésnapot a Skorpióknak
A születésnap mindenkinek fontos dátum. Neked is, Skorpió szülött. Mielőtt az előtted álló időszakot átvilágítanánk a bolygók segítségével, nézzük csak, hogy mi minden lakozik benned!

Ugye, tudod, hogy te Skorpióként egy tipikusan és klasszikus értelemben vett megosztó személyiség vagy. Téged valaki vagy szeret, vagy utál. Utóbbit kevesen merik kimutatni, felvállalni, mert tartanak tőled. De te a tekintetükből, a testtartásukból, a hanglejtésükből azonnal érzékeld, hogy mit is gondol rólad a másik. Igyekszel erről nem tudomást venni, mert te egy kemény csaj/csávó vagy. De valójában benned egy érzékeny, sértődékeny, szenzibilis lélek lakozik.

Nagy kincs a bizalmad
Te egy önérzetes, merész, szívós, határozott, de zárkózott ember vagy. Nehéz teljesen kiismerni téged, mert létezik egy saját belső világod, ahova senkit nem engedsz be. Igazad van. Miért kéne minden gondolatodat és/vagy érzésedet megosztanod? Az őszinteség nem ezt jelenti. Szerinted az emberek túl kíváncsiak, imádnak a másik magánéletében, lelkében vájkálni, majd mindezt ellene fordítják. Akkor is ez a meggyőződésed, ha nem volt ilyen konkrét tapasztalatod. Ha mégis beengedsz valakit, akkor az ritka eset, és az illető érezze magát megtisztelve. A te bizalmad nagy kincs. Sajnos előfordulhat, hogy a másik megijed, amikor feltárod lelked rejtett zugait. Sötét, misztikus, bonyolult, mély belső világod van. Bátorság kell ahhoz, hogy valaki bemerészkedjen oda.

Mit kezdesz a képességeiddel?
Tudtad, hogy neked röntgen szemed van? Vagyis átlátsz mindenkin. Neked hazudni mission impossible. Felesleges próbálkozás előtted bármit eltitkolni. Ha akarod, ha nem, rájössz a titkokra, és a hazugságokra. A nagy kérdés, hogy mit kezdesz ezzel a képességeddel. Arra használod, hogy ,,ijesztgeted" az embereket, vagy segítsz nekik szembenézni a valós problémáikkal. Illetve a saját érdekedben felkészülsz előre, mert te már látod, hogy mit fog a másik mondani, lépni.

Ne szépítsük a dolgot: te hajlamos vagy a bosszúállásra. Ezért nagyon kell uralkodnod magadon, nehogy hibát kövess el. Ugyanis a te haragod félelmetes és pusztító erejű. Jócskán van benned destruktivitás, kegyetlenség és kíméletlenség. Sokszor az őszinteséged is nyers, kegyetlen és kíméletlen. Könnyen megbántod a körülötted lévőket. Miközben önmagadat is gyakran bántod. Boncolgatod, és folyton analizálod a saját viselkedésedet, cselekedeteidet, és azok okait.

Utolérhetetlen vagy abban is, hogy lézer sebész pontosságával eltaláld a másik gyenge pontját. Ezzel a képességeddel vagy élsz, vagy visszaélsz. Vagyis segítesz, és gyógyítasz, vagy élvezed, hogy fájdalmat okozol a másiknak. Mindenben szélsőséges vagy. Nem ismered az átmenetet. Vagy jéghideg vagy, vagy tűzforró, vagy imádsz, vagy gyűlölsz. Nagy kihívás veled együtt élni, mert ezt az amplitúdót kevesen képesek elviselni. Valld be, hogy ez téged is megvisel olykor!

Ilyenkor nagyon tudod sajnálni önmagadat, és halálvágy támad benned. Neked a halál sem irtózatos. Hiszen te ,,tabu gyilkos" vagy. Provokatívan beszélsz mindenről, ami a prűdek szerint nem ildomos: halál, szex, vér, stb. Küldetésed, hogy ezeket a témákat megismerd, és eloszlasd a tudatlanságot és a félelmet.
Olyan vagy, mint a kígyóméreg, amely kis mennyiségben, hígítva gyógyszer, de töményen gyilkos méreg. Ha szerelembe esel, akkor a szenvedélyed magával ragadó. Magnetikus, sőt ellenállhatatlan hatással vagy a másikra. Hipnotikus képességedet ilyenkor beveted.

Lehetőség az átalakulásra
Életed tele van hullámhegyekkel és völgyekkel. A mélypont elérése után mindig összeszeded magadat. A legmélyebb pont az esély számodra, hogy metamorfózison (átalakuláson) menj keresztül. Azért van szükséged ezekre a szenvedésekre, mert csak a saját bőrödön megtapasztalva tudsz tanulni. És ezek a fájdalmak égetik ki belőled a ,,rosszat", és edzenek meg téged, mint az acélt. Ezáltal megtalálod lényed lényegét, végső soron az élet értelmét. Innentől bölcs, higgadt mesterré válsz.

Új 1 éves ciklus
Hétfőn a Nap belép a Skorpióba, és jön a születésnapod. Tudtad, hogy a születésnapod a te személyes szilvesztered? Hiszen ekkor lezárul egy egyéves ciklus, és elindul egy új egyéves ciklus. Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, leltárt készíts mindarról, ami sikerült az elmúlt 12 hónapban. Majd tűzz ki még el nem ért célokat, tervezz, és stratégiát készíts.
Ehhez lehet segítség az előrejelzés, ami most, a születésnapodkor induló évre vonatkozik. És a jövő évi születésnapodig tart.

Nagyszerűen indul az éved, mivel a Mars a Skorpióban járva fellelkesít, energetizál, és hihetetlen magasságokba emel téged. Hab a tortán, hogy október 24-én, november 7-én, 17-én, december 5-én és 25-én léleksimogató fényszögek lesznek az égen. Ezek fájdalomcsillapítóként funkcionálnak, mivel sajnos lesznek kritikus napok is: október 28, 29, november 3, 4, 11, 13, december 10, 21. A legnagyobb kihívás, hogy senkit ne bánts meg, és senkivel ne szakíts! Tudd, hogy ha ez nem sikerül, akkor a békülésnek minimális esélye lesz.

Januárban és februárban családi ügyekkel kell megküzdened. Nem mindig fogsz egyetérteni a rokonaiddal. Nem baj, ha mindenki kimondja a véleményét. A megoldásra törekedjetek, és meglesz!
A tavasz a gyerekvállalásról, vagy másfajta vállalkozásról fog szólni. Nagyon szeretnél egy új projektbe fogni. Kérdés, hogy van-e elegendő pénzed, ill. erőforrásod ehhez. Mielőtt fejest ugranál, járd körbe a témát!

Április 21-én egy Jupiter-Uránusz együttállás sokkolhat. Nem tudsz előre felkészülni erre a találkozásra, vagy bejelentésre. Elég, ha annyit tudsz, hogy meg fog változni a véleményed.

Nyáron észnél kell lenned, és vissza kell fognod a költekezést, ha nem akarsz mínuszba menni. Lehet, hogy a tartalékaidhoz hozzá kell majd nyúlnod, ha pl. valami elromlik.

Ősszel egy barátod, vagy kollégád hív, hogy tarts vele egy utazásra, vagy képzésre. Ne sokat hezitálj! Csatlakozz hozzá! Fantasztikus dolgok várnak rád.

023 második félévének legnagyobb égi eseménye október 12-én lesz: ekkor a Mars belép a Skorpióba. Hatása felfoghatatlan, de biztosan érezni fogod te is. Egyrészt te magad főnixmadárként visszanyerheted erődet. Másrészt jelentős ügyeid feltámadhatnak, akárcsak a főnixmadár. Minél mélyebben vagy, illetve minél biztosabb, hogy lemondtál valamiről, annál biztosabb, hogy mesés fordulat várható.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Címkék: születésnapodkor, ellenállhatatlan, cselekedeteidet, hanglejtésükből, testtartásukból, visszanyerheted, hullámhegyekkel, születésnapodig, átvilágítanánk, tartalékaidhoz, destruktivitás, felfoghatatlan, képességeiddel, bemerészkedjen, metamorfózison, vállalkozásról, megtapasztalva, feltámadhatnak, utolérhetetlen, főnixmadárként, viselkedésedet, tekintetükből, meggyőződésed, magánéletében, szilvesztered, tapasztalatod, képességeddel, születésnapod, pontosságával, léleksimogató, funkcionálnak, szenvedésekre, kíméletlenség, bosszúállásra, születésnapot, problémáikkal, születésnap mindenkinek, előtted álló, bolygók segítségével, hanglejtésükből azonnal, kemény csaj, saját belső, másik magánéletében, ritka eset, illető érezze, másik megijed, nagy kérdés, valós problémáikkal, saját érdekedben, másik mondani, körülötted lévőket, saját viselkedésedet,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Reménység és erő Krisztustól e...  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png fotel  Alázat  Png virág  A televizió nem a kultúrát kép...  Garai Gábor - Takarítás  Png kutya  Kövesd a cowboyt!  Nagyi telefonál  Alázat  Facebookon kaptam  Png férfi  Alázat  Png csokor  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Leonardo da Vinci gondolata  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép napot kívánok  Minden harmadik...  Png telefon  A sors  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Popper Péter szavai  Egy maradéktalanul uralt világ  Reggel van  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png kutya  Alázat  Nevem  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  képre írva  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Ágai Ágnes – Csendélet  Png virág  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  A másik dolog,  Albert Einsteinről  Bounty krémes  Próbálj meg ...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Minden harmadik...  képre írva  A jó emberek mindig szépek mar...  Fehér virág  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Egy lelki imádság  Németh László tollából  Png kislány 
Bejegyzés Címkék
születésnap mindenkinek, előtted álló, bolygók segítségével, hanglejtésükből azonnal, kemény csaj, saját belső, másik magánéletében, ritka eset, illető érezze, másik megijed, nagy kérdés, valós problémáikkal, saját érdekedben, másik mondani, körülötted lévőket, saját viselkedésedet, másik gyenge, képességeddel vagy, amplitúdót kevesen, prűdek szerint, témákat megismerd, szenvedélyed magával, mélypont elérése, legmélyebb pont, esély számodra, saját bőrödön, fájdalmak égetik, élet értelmét, egyéves ciklus, nagyszerű alkalom, születésnapodkor induló, legnagyobb kihívás, békülésnek minimális, megoldásra törekedjetek, tartalékaidhoz hozzá, születésnapodkor, ellenállhatatlan, cselekedeteidet, hanglejtésükből, testtartásukból, visszanyerheted, hullámhegyekkel, születésnapodig, átvilágítanánk, tartalékaidhoz, destruktivitás, felfoghatatlan, képességeiddel, bemerészkedjen, metamorfózison, vállalkozásról, megtapasztalva, feltámadhatnak, utolérhetetlen, főnixmadárként, viselkedésedet, tekintetükből, meggyőződésed, magánéletében, szilvesztered, tapasztalatod, képességeddel, születésnapod, pontosságával, léleksimogató, funkcionálnak, szenvedésekre, kíméletlenség, bosszúállásra, születésnapot, problémáikkal, tudatlanságot, törekedjetek, átalakulásra, találkozásra, bejelentésre, gondolatodat, mennyiségben, őszinteséged, fantasztikus, kegyetlenség, megtisztelve, segítségével, provokatívan, átalakuláson, szenvedélyed, képességedet, hazugságokra, magasságokba, előfordulhat, fellelkesít, mindenkinek, összeszeded, boncolgatod, energetizál, sértődékeny, szembenézni, erőforrásod, szenzibilis, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 582 db bejegyzés
Összes: 34593 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2280
  • e Hét: 24570
  • e Hónap: 46837
  • e Év: 179391
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.